Jori: voorjaarspromo's

Geef je interieur een JORI update!

Momenteel profiteer je van 4 indrukwekkende promo’s op verschillende modellen van JORI.

___

✅ Upgrade van bekleding

Maak je keuze uit de mooiste JORI leders en stoffen en betaal slechts de prijs van het goedkoopste leder of stof! Deze actie geldt op de modellen Glove en Pacific.

De stijlvolle sofa Glove dankt zijn succes aan ontwerper Christophe Giraud die destijds voor JORI een ultracomfortabele sofa met een unieke armleggermechaniek uit zijn designerspen toverde. Het strakke frame en potenwerk liften deze sofa tot een fijne, jonge verschijning beschikbaar in verschillende breedtes vanaf 140 cm. Past dus in elk interieur.

De sofa Pacific wordt gekenmerkt door een comfortabele, subtiel hellende zitlijn in combinatie met kantelbare armleggers. Die laatste transformeren in een oogwenk de sofa tot ligzetel of 2-zit tot 4-zit. Andere kenmerken zijn de fijne pootjes, de opvallende biesafwerking rondom de contouren en een afgeronde vorm die nog meer refereert naar de golfslag van de oceaan waarnaar het ontwerp werd genoemd.

✅ Jubileumskorting ter ere van 40 jaar Shiva

Geniet nu van uitzonderlijk voordeel op hét iconisch model van Jori: Shiva. Strak en horizontaal ontwerp door Jean-Pierre Audebert dat zich discreet in elke ruimte strekt.

Sofa met losse lendenkussens en een opklapbare rugsteun voor super ontvankelijk zitcomfort. Met het veelvoud aan elementen stel je je hoogstpersoonlijke combinatie samen tot het meesterwerk van je interieur. Moderne vormgeving, groots comfort én tijdelijk verlaagd in prijs!

 JORI Classics

JORI-klassiekers tegen niet klassieke condities! Extra groot voordeel op alle bestellingen van de toppers uit het JORI gamma: Linea, Vinci, Yoga Mono-Move en Symphony Mono-Move.
  

De legendarische Linea zitbank wordt alom geprezen voor zijn vanzelfsprekend zitcomfort. Verstelbare armleggers verwennen je met een zit- en ligpositie op maat. Optionele verstelbare rug en hoofdsteun zorgen voor een perfecte ondersteuning bij het zitten of liggen. Kortom, moderne en functionele klassieker met typerende open onderkant. Reeds meer dan 20 jaar één van JORI’s topmodellen!

De JORI relax-klassieker en cocon uit de collectie is de Symphony. Zijn uitgesproken vormgeving omhelst je lichaam tot ultiem welzijn en relaxatie. Bovendien traploos verstelbaar in één beweging. Kortom, de fijnste plek op aarde.

Ontspanning als bron van energie. Je persoonlijke welzijnscoach die uitnodigt tot stilte en begeleidt naar innerlijke vreugde. Hij brengt lichaam en geest in harmonie en laadt je batterijen weer op. Als één van de allereerste JORI ontwerpen is de Yoga relax up-to-date uitvoering de ware bron van relaxatie.


Deze bijzit komt volledig op je maat. Geïndividualiseerd comfort door keuze uit 3 verschillende rughoogtes. De individueel aanpasbare lendensteun en hoge armleggers maken deze fauteuil de referentie in persoonlijk zitcomfort.

✅ JORI Black Editions

extra voordeel op alle bestellingen van modellen in zwart leder

>> Wijs me de weg naar de showroom.